- 9 Ağustos 2019
- 0 Beğenme
- 0 / 5
- Koleksiyon: Yeşim İlçe
- Zorluk: Kolay
-
Görüntüleme624
Yapılışı
Bir gece suda beklettiğimiz hurmaları blenderda püre haline getirip kenara alıyoruz. Yulafı blenderda toz haline getiriyoruz. Ceviz hariç tüm malzemeleri karıştırma kabında karıştırıyoruz.
Cevizi blenderda ufak parçalar haline getiriyoruz. Harcın içine cevizi de ekleyip karıştırıyoruz ve kalıba alıyoruz. Üzerini düzeltip dehidratöre koyuyoruz. 46C’de 4 saat kurutuyoruz.
Bir karıştırma kabı içine agaveyi, hindistan cevizi yağını ve kakaoyu alıp karıştırıyoruz. Dehidratörden çıkardığımız brownie üzerine döküyoruz. Biraz bekledikten sonra servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun:)
Yorum Yap